Atelier Vens Vanbelle has completed an office building in the Flemish city of Deinze, which sits prominently on a street corner.

The office sits in a unique environment – the front of the site is attached to a busy road while the back of the office borders a river. The architects marveled at the site and sought to create a structure that merges the two distinctly different areas. The architects transformed the office into a cube-like volume with a striking checkered facade that does not go unnoticed.

Similarly, the interior greets visitors by an extended reception area clad in playful yellow and white stalls. The architects created a space that is warm, lively, yet relaxed. The interior is oriented to lead visitors to the backyard, where they can enjoy the serenity of the nearby river.

Image Credit: Atelier Vens Vanbelle, designboom, designboom



Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *