Post Service is a space dedicated to mental health, grief, and mindfulness practices in Copenhagen. The healing center commissioned Tableau design studio to create a sense of peace throughout the building’s interior. The center is led by mental health practitioner Xanthippi de Vito, who wanted to enrich the patients’ mental health through design.

The clinic offers health coaching and mindfulness practices and includes an infrared sauna, a movement room, and an all-inclusive space. The team specifically curated all design aspects to create an inclusive and representative space for all visitors to work through their grief. Each room is subtly painted in cold shades that match the darker shaded ceilings. This design feature helps visitors feel grounded, evoking the sense of a warm blanket.

Image Credit: Tableau / Post Service



Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *